Summa sidvisningar

Reklam


Image

ddd

Följ @BoBubbla på Twitter och få statistik dagligen i ditt flöde

Under julledigheten har jag fått tid att vidareutveckla http://bobubbla.ddns.net/.

 • Sidan är ordentligt uppsnabbad och går bara långsamt för första besökaren varje dygn då ny statistik skall beräknas (ta ungefär 10-15 sekunder) - för resterande besökare under dygnet tar det ungefär två sekunder.
 • När statistiken beräknats skickas ett tweet ut automatiskt till alla @BoBubblas följare med bifogad graf. Gör gärna retweets på dessa genererade tweets för att sprida information om tjänsten.
  Observera:
  För att tweet skall skickas ut krävs alltså att du eller någon annan har besökt sajten under pågående dygn - du bidrar alltså genom att besöka sidan - inga besök = inga tweets - så besök sidan! Besök alltså http://bobubbla.ddns.net/ för att säkerställa att tweets skickas ut!

 • Reklam har införts.

1 kommentar:

 1. Hej Bo,
  Tackar för detta! Kommer gatusökningen tillbaka också? Jag noterade att den var borta. Det är klart värdefullt att kunna spåra de tidigare annonseringarna för ett objekt. En del från i höstas har gått från visning till "anmäl intresse" och sedan borta. När man sen hör av sig till mäklaren ska ägaren pröva igen till våren. Då är bobubbla-trackern värdefull för att se vad priset var innan.

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera

Min blogglista