Summa sidvisningar

Reklam


Fredagsfundering: Gåsleverhumanism

1)
"Jag är iaf tämligen övertygad om att vi inte löser några integrationsproblem genom att pumpa upp bostadspriserna ännu mer. Alla som idag har moralpanik över Sverigedemokraternas intåg i Riksdagen kanske borde önska sig kraschade bostadspriser. Ett prisfall på 80-90% för bostadsrätter skulle göra mer för integrationen i Sverige än någon politiker någonsin kan göra. Fast då blev nog inte integration så önskvärt helt plötsligt. Inte när man dels blir överskuldsatt, och inte när Kretin och Pletin flyttar in i det fd medelklassghettot. Vi gillar olika, så länge vi slipper se dem i vårt medelklassghetto."
"Nu hade det funnits botemedel mot medelklassghettot. Man kunde byggt hyresrätter mitt inne bland villorna och bostadsrätterna. Enkla hyresrätter utan granitsten i fönstren, utan integrerad kyl och frys från Trendriktiga Märket och utan hällspis och utan med italiensk marmor helkaklade badrum. Kanske rent av med tvättstuga istället för egen tvättmaskin i det överstora badrummet? Så familjen Kretin och Pletin kunde haft råd att bosätta sig och punktera medelklassghettodrömmen."
"Den vite mannens flykt" hos Cornucopia?

2) Titta igenom  Göteborgs Stads information kring temporära flyktningbostäder. Läs även GP1, GP2, GP3.

3) Läs Tore Björkmans debatt-inlägg i GP och en annan insändare.

4) Titta på säsongspremiären av SVT-opinion.

Lägg ihop 1 + 2 + 3 + 4 när Goliat (Josefsson) kommer köra över David (lokalpolitikerna i berörda stadsdelar) - eller kommer de pricka honom i tinningen?

Nedan följer en sekvens från mötet i Fiskebäck där inte jag och ett hundratal gåsleverhumansiter inte fick plats. Därför live-sändes istället mötet i Billdal (se (2) ovan för länk).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista