Summa sidvisningar

Reklam


Look on My Works, Ye Mighty, and Despair!

"Jag har sällan känt sådan uppgivenhet som i dag. Det Sverige min familj sökte sin tillflykt till för 26 år sedan finns i mångt och mycket inte kvar. Förtroendet för politiker, institutioner och medmänniskor naggas ständigt i kanten. Det är med stor sorg som jag skriver detta. Det som nu inträffar är ett enormt svek, mot den som levt här i många generationer liksom mot den som kom hit i går.

Den svenska flatheten och oförmågan att integrera har varit den främsta näringen till framväxten och cementeringen av ett alltmer etnifierat parallellsamhälle. På område efter område blir effekterna uppenbara: sysselsättningsgapet mellan utrikes- och inrikesfödda, sjunkande skolresultat, bostadssegregation, bidragsberoende, växande brottslighet i redan utsatta bostadsområden.

I dag kretsar mycket av debatten kring flyktingmottagandets kostnader, vilket är relevant. Men den riktigt svåra utmaningen kommer först i nästa steg. Om det är som Sarnecki påstår, att vi i dag skördar resultatet av 20 års misslyckande, måste vi våga fråga oss varför ingen agerade när problemen var mindre och hur vi förhindrar att de växer sig ännu större?"
GP

1 kommentar:

  1. Orsaken är det kulturmarxistiska maktövertagandet som skedde under 70-talet. Kulturmarxisterna har sedan effektivt satt demokratins grundförutsättningar ur spel, såsom yttrandefriheten och informationsfriheten. Man har genom diktatur inom media tvingat folket till underkastelse med politisk korrekthet. M.m, m.m.

    SvaraRadera

Min blogglista