Summa sidvisningar

Reklam


Roligt och välförtjänt om bostadsminster Attefall

"Bostadsministern Stefan Attefall (Kd) är den mest okända av Sveriges ministrar. Han fick jobbet 2010 och sedan dess har byggandet av nya bostäder minskat med 45 procent. Nu vill regeringen, i stället för att bygga nytt, att vi ska dela på de bostäder som finns. Alltså kan hyrorna i attraktiva områden chockhöjas. "
"Vad Stefan Attefall gör om ­dagarna är annars inte helt ­enkelt att räkna ut. Att döma av ­regeringskansliets kalendarium verkar han gå till jobbet, men där slutar spåren. När ­Aftonbladet i december lät ­Sifo undersöka saken visste inte ens hälften av svenskarna vem han är, vilket är sämst av alla ministrar."
Aftonbladet

1 kommentar:

  1. Attefall känner jag till. Han uttalade sig i Dagens Industri om att han varit i USA nyligen och tyckte att även Sverige borde subventionera boendekrediter för dem som egentligen inte har råd med dem...

    Bloggaren här kan nog hitta en rejäl guldgruva genom att gräva i vad den mannen sagt och gjort. En intervju med honom skulle kunna helt oförutsedda svar. Fredrik Reinfeldt vet att omge sig med personer utan förmåga att utmana honom.

    SvaraRadera

Min blogglista