Summa sidvisningar

Reklam


Ödetomter i Göteborg (läsvärt!)

"I snart sex år har den attraktiva ­tomten vid Delsjövägen som SR och SVT lämnade stått öde."  (Här blir det dyrt att bo

"Tusen anställda jobbade på Papyrus i Mölndal på 1970-talet. Området som är lika stort som halva Göteborgs innerstad har stått öde sedan företaget gick i konkurs för sex år sedan." (Här försvann tusen jobb) Läs även om stället på Flashback.
"Tomheten är som störst i den jätte­areal som lystrar till namnet "Norra Mast­hugget". Det ökenliknande p-platsområdet breder ut sig över resterna av det som en gång var den inre delen av Masthuggskajen." (Det var bättre förr)
 "Tolv år efter att de sista bananerna lossades samspelar de kvarglömda reklamaffischerna för Chiquita på ett effektfullt sätt med högarna av nyskalade kablar." (Frihamnen står öde i tio år till)
"Här skedde totalsaneringen 1965-66, och tanken var att man sedan skulle bygga stora parkeringsdäck och 500 studentlägenheter. I början av 1970-talet var efterfrågan på nya sådana noll, vilket gjorde att SGS Studentbostäder drog sig ur projektet."(Varför så öde?)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista